Glutenfri,  Kake,  Oppskrifter

Glutenfri bløtkake

 
Sukkerbrød
 
4 egg
1,5 dl sukker
piskes til eggedosis
 
1,5 dl mel
(jeg bruker glutenfritt mel)  
1 dl potetmel
1,5 ts bakepulver 
blandes forsiktig inn i eggedosisen
med en slikkepott
 
Stek kaken på 150 grader
i ca 40-45 minutter
på nederste rille i ovnen
(over og under varme)
 
Min kakebunn blir alltid høy, luftig og fin
og jeg deler kakebunnen i 3-4 lag!
Ferdigkjøpt kakebunn syns jeg er
helt forferdelig på smak
Det er jo så enkelt å lage sin egen!  

Her ser du forskjell på sukkerbrød bakt i
varmluft vs over/undervarme

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up