Glutenfri bløtkake

Sukkerbrød
4 egg
1,5 dl sukker
piskes til eggedosis
1,5 dl mel
(jeg bruker glutenfritt mel)
1 dl potetmel
1,5 ts bakepulver
(jeg bruker glutenfritt mel)
1 dl potetmel
1,5 ts bakepulver
blandes forsiktig inn i eggedosisen
med en slikkepott
med en slikkepott
Stek kaken på 150 grader
i ca 40-45 minutter
på nederste rille i ovnen
(over og under varme)
i ca 40-45 minutter
på nederste rille i ovnen
(over og under varme)
Min kakebunn blir alltid høy, luftig og fin
og jeg deler kakebunnen i 3-4 lag!
Ferdigkjøpt kakebunn syns jeg er
helt forferdelig på smak
Det er jo så enkelt å lage sin egen!
helt forferdelig på smak
Det er jo så enkelt å lage sin egen!
Her ser du forskjell på sukkerbrød bakt i
varmluft vs over/undervarme


7 Comments
Alle oss
Ser jeg gjerne skulle hatt noen av dine bake gener ! Vakker kake og nå fikk jeg lyst på kake. Takk for det 🙂
Cecilia @ www.ceciliasverden.com
Ohoi for flott side -og så mange oppskrifter som jeg "må" teste. Takk!
Her kommer jeg på besøk igjen!
Ha en fin dag.
♥ Monica ♥
Dyktig! Jeg er ikke av den oppfatning at sukkerbrød er noe man enkelt lager selv, men hva fyller du kaken med? Den så utrolig lekker ut.
Klemmer.
Thelma Louise
Enig.:-) bløtkake er ikke min favoritt..men høye og fine skal de være..som din.:-)
Ha en fin fin påske.:-)
Klem Gry
Dronning Maud
Fytti sååå flott!!!
Anonym
Så utrolig lekker kake! ble fysen på noe søtt nå…..
ha en fin kveld 🙂
Camilla Jin
Jeg vet hvem jeg skal kontakte hvis jeg trenger kakebakehjelp, for å si det sånn! For en lekker kake! Og jeg som ikke er noe glad i kaker engang!! 😉
klem, camilla jin