Glutenfri Israelkake

Israelkake

Israelkake

 

Kakebunn:

6 eggehviter
2 ss sukker
= piskes stivt!

Tilsett så

1pk sjokoladepuddingpulver
6 eggeplommer
1 ss sukker
(en ting om gangen)

Alt blandes og has i en rundform
Med bakepapir i bunn hvis du bruker vanlig kakeform
Bruker du Bake it easy som meg slipper du det!

Stek kaken midt i ovnen på 180 grader
i ca 15- (max) 20 minutter
Avkjøles med ringen på!
Resultatet er nydelig!

Krem:
2 dl kremfløte piskes sammen med
2 ts vaniljesukker

Tilsett så
1 boks Seterrømme
3 ss sukker og
1 pk karamellpuddingpulver
Alt blandes sammen og has over den avkjølte kaken
Sett så kaken i kjøleskapet!

Glasur:
2 ss kakao
6 ss sukker
6 ss vann
100 g melkesjokolade
50 g smør
Alt smeltes sammen over svak varme

Glasuren avkjøles før den tas på kaken

Ringen skal være på kaken helt til den serveres
Pynt med bær, frukt, sjokolade
eller hva du måtte ønske

Denne kaken er alltid en suksess
Knallgod kake – en av de beste!

A N B E F A L E S

israelkake

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.