Gluenfri Frokostblanding

Frokostblanding

Fyll opp et litermål med det du ønsker av gryn/frø/nøtter/

I skapet mitt fant jeg havregryn (glutenfrie selvsagt), linfrø, solsikkefrø
sesamfrø, knuste: valnøtter og mandler + 1ts kanel
Det ble vel ca 6 dl havregryn og resten frø/nøtter
og det ble mer enn nok med 1 ts kanel!

Rør ut 4 ss flytende honning med 4 ss varmt vann
og bland det godt inn i kornblandingen
Jeg har også prøvd varianten med 2 dl vann men det ble ikke godt

Legg så kornblandingen over på en bakepapirkledd plate
og sett den midt i ovnen på 180 grader i ca 20 -30 min
(med min blanding holdt det med 20 minutter)

Rør rundt i blandingen minst tre ganger
under steketiden slik at blandingen blir jevnt ristet

Blandingen avkjøles på platen før du setter den
til oppbeavring i en tett beholder med lokk!

Godt med melk, og til yoghurt!
Og helt sikkert på grøt eller på is også!

 

A N B E F A L E S

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.