Glutenfri Sjokoladekake i langpanne (Texas)

 

Texas Sjokoladekake

Texaas

400 gr margarin
4,5 dl vann
8 ss kakaopulver
9 dl sukker
2,5-3 dl rømme
4 egg
9 dl mel (jeg bruker glutenfritt)
1 ts salt
2 ts natron

Kok opp margarin, vann, kakao og sukker
Avkjøl!

Tilsett rømme i blandingen når blandingen er avkjølt
Er blandingen for varm vil rømmen skille seg!
Tips: Lag røren tidlig på dagen

Tilsett eggene, ett om gangen
Tilsett mel, salt og natron

Ta alt i en stor langpanne
og stek kaken på 180 grader
i ca 30 minutter på nest nederst rille
Bruker du en mindre langpanne må du steke kaken lenger!
(har også observert at noen steker denne i 1t! Husk, at du kjenenr din ovn best!)

 

Glasur
100gr smeltet margarin
6ss melk
4ss kakaopulver
1ts vaniljesukker
350gr melis

Jeg varier litt på hvilken glasur jeg bruker
Og pynter kaken etter anledningen

Denne har yngstejenta pyntet:

Texas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.