Chili Con Carne

 

Chili Con Carne

Chili Con Carne

500 gram grytekjøtt
1 finhakket løk
1 rød paprika i biter
1 grønn paprika i biter
2 fedd finhakket hvitløk
2 røde finhakket chili
0,5 ts spisskummin
1 kanelstang
1 boks hermetiske tomater
100 gram finhakkede soltørkede tomater
2 bokser chillibønner (bønnene + væsken fra den ene boksen)
salt og pepper
Chilipulver (om du ønsker den enda sterkere) 

Stek alle grønnsakene gyllent, tilsett krydder og væsken fra chillibønnene
Tilsett så kjøttet (og en dæsj rødvin) og la det surre til kjøttet er mørt og fint (ca 30 minutter)
Kjøttet er best når det langtidskokes først
Tilsett mer væske fra chillibønnene hvis det koker tørt
Chillibønnene derimot has i til slutt
Smak eventuelt til med mere krydder
Gryten er klar når bønnene er gjennomvarme

Server med brød, salat, ris eller nachos og gjerne en dæsj rømme
Og en fyldig rødvin!

 

Nydelig

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.