Glutenfri Sjokoladekake i langpanne

 

Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på denne kaken
(etter at jeg tok den med for salg på cup, måtte jeg lage den til de hjemme også)
Veldig enkel, blir lav og lett – og veldig god!

Sjokoladekake i langpanne

Sjokoladekake i langpanne

200 gr smør
4 ss kakao
4 egg
3 dl sukker
200 gr mel (jeg bruker glutenfritt mel)
1,5 ts bakepulver
1 raspet kokesjokolade (kan sløyfes)

Pisk egg og sukker til eggedosis
Smelt smøret på svak varme, og tilsett så kakao
Rør til alt er oppløst!
Tilsett så dette forsiktig i eggedosisen

Tilsett så siktet mel og bakepulver
Vend det forsiktig inn med en slikkepott
Tilsett den finraspede sjokoladen til slutt

Kle en liten langpanne (29 x 42) med bakepapir og hell røren i

Stek kaken midt i ovnen i ca 17-20 min på 180c
(Min kake er ferdig på 18 minutter)

 

Glasur

100 gr smør
200 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 ss kakao
4 ss sterk kaffe

Alt mixes sammen og smøres ut over den avkjølte kaken
Pynt kaken etter anledningen! Veldig god! Mmm…

Ønsker du en større kake vil jeg anbefale denne!
Den er litt mer tidkrevende og er høy, saftig og mektig

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.