Glutenfri,  Julebakst,  Kjeks,  Oppskrifter

Havreflarn

 

 Havreflarn


100 gr smør
3 dl havregryn 
(jeg bruker glutenfrie)
1 egg

1,5 dl sukker

1 ss mel 

(jeg bruker glutenfritt mel) 
1 ts bakepulver 
 
Smelt smør på svak varme, mens
du pisker egg og sukker til luftig eggedosis
 

Bland smeltet smør med havregryn

Vend så i siktet mel og bakepulver forsiktig i eggedosisen

Havregrynene vendes inn til slutt 

Kle et stekebrett med bakepapir
og ha på små topper med deig med en teskje
Ikke sett de for tett da de hever seg under steking  

Flarnene stekes midt i ovnen på 175c i ca 7-10 min
Avhengig av ovn. Bør sjekkes etter 7 min

 
Avkjøles på platen  

Jeg rullet kjeksene sidelengs i smeltet mørk sjokolade
Veldig godt 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up