Glutenfri,  Julegodteri,  Oppskrifter

Lakrismandler

Lakrismandler 
 
200 gr mandler 
1 dl vann
2 ss lakrispulver
 
Sett ovnen på 200cBland sammen vann og lakrispulver i en stekepanne
(eller kasserolle hvis du heller foretrekker det)
på middels sterk varme

Når alt er godt blandet tilsetter du mandlene
Rør hele tiden mens vannet koker ut

Straks vannet er borte tømmer du mandlene
over på en bakepapirkledd stekeplate 

 
Inn midt i ovnen på 200c i ca 15-20 min
Vend litt på mandlene av og til 
Avkjøl, og oppbevar i tett boks

Jeg syns disse mandlene ble bedre når
smaken fikk satt seg litt (dagen derpå)

Droppet 1 ts med salt som stod i den opprinnelige oppskriften
Ble mye bedre uten saltet! 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up