Mandel og pistasj konfekt
Mandel og pistasj konfekt
60 gram mandelflak
(jeg brukte litt mer, da jeg tømte to poser)
40 gr pistasjnøtter
200 gr melkesjokolade
(jeg brukte litt mer, da jeg tømte to poser)
40 gr pistasjnøtter
200 gr melkesjokolade
Rist mandelflakene lett i ovnen ved 190c i ca 5 min
La dem så avkjøles på kjøkkenbenken
Grovhakk pistasjnøttene og legg dem til side
Smelt sjokoladen i en skål over vannbad
Viktig at sjokoladen ikke blir for varm
Vend forsiktig de avkjølte mandelflakene
inn i den smeltede sjokoladen
før du blander inn nøttene til slutt
Fyll blandingen i små konfektformer
og pynt dem med hakkede pistasjnøtter
Sett formene til avkjøling i kjøleskapet i 10 min
Konfekten oppbevares i en tett boks i kjøleskapet
Denne konfekten kan også fint fryses
Den trenger kun en ca 20 minutter i rom temp før den kan nytes
♥
