Glutenfri,  Julegodteri,  Oppskrifter

Mandel og pistasj konfekt

 

Mandel og pistasj konfekt 
 
60 gram mandelflak
(jeg brukte litt mer, da jeg tømte to poser)
40 gr pistasjnøtter
200 gr melkesjokolade 

Rist mandelflakene lett i ovnen ved 190c i ca 5 min
La dem så avkjøles på kjøkkenbenken

Grovhakk pistasjnøttene og legg dem til side

Smelt sjokoladen i en skål over vannbad
Viktig at sjokoladen ikke blir for varm

Vend forsiktig de avkjølte mandelflakene
 inn i den smeltede sjokoladen
før du blander inn nøttene til slutt

Fyll blandingen i små konfektformer
og pynt dem med hakkede pistasjnøtter

Sett formene til avkjøling i kjøleskapet i 10 min

Konfekten oppbevares i en tett boks i kjøleskapet

Denne konfekten kan også fint fryses
Den trenger kun en ca 20 minutter i rom temp før den kan nytes 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up