Glutenfri,  Julebakst,  Juletradisjoner,  Oppskrifter

Kokosmakroner med sjokoladetrekk

 
Jeg syns aldri det er for tidlig
å prøvebake (og prøvesmake) på julebaksten
Vi (jeg og barna) har allerede planer om
pepperkakebaking i høstferien  

Og nå på lørdag bakte jeg en porsjon
med deilige kokosmakroner med sjokoladetrekk

 
Kokosmakroner 

 

180 gr melis
250 gr kokosmasse
1 ts vaniljesukker
4 eggehviter 

Pisk eggehvitene stive
Rør så forsiktig inn melis, kokos
og vaniljesukker med en slikkepott

Dekk en bakeplate med bakepapir og
sett deigen i topper på platen med to teskjeer
(eller spiseskjeer om du vil ha dem større)

Kan godt drysse litt fersk kokos over dem før de går i ovnen
hvis du ikke skal trekke dem i sjokolade da

Stekes midt i ovnen på 175 grader
i ca 12-15 minutter

Men denne gangen lot jeg dem avkjøles
før jeg hadde mørk sjokoladetrekk over dem

Jeg oppbevarer disse i en tett boks i kjøleskapet
Tar dem ut rett før servering, eller nyter dem kalde

Mmmm…

 
 
 
4EBC2BC6-69FC-43A4-81CD6DAF4A338CB8-F93A67DE-1522-4091-858E952D86B763CC
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up