Glutenfri,  Julegodteri,  Oppskrifter

Karameller

 
 
 
Karameller
 
1 dl søt kondensert melk
(jeg fant kun Vikingmelk, og brukte den)
1 dl brunsukker
1 dl sukker
1 dl lys sirup
1oo gr smør
 
Jeg tilsatte også litt julekrydder 
som Nellik og Ingefær
 
Bland alt sammen i en gryte 
og rør hele tiden til det koker
 
La massen koke under omrøring  
i ca 6-8 minutter
Hell massen i en smurt form og avkjøl
Del opp i biter når massen er helt avkjølt
å pakk dem inn i cellofan!
 
 
 
Jeg brukte små konfektformer
og avkjølte karamellene i kjøleskapet
 

Men de må være kjøleskapskalde for å få dem ut av formen

Så egentlig var den beste løsningen å pakke dem inn i cellofan
for den klistret seg ikke fast i karamellene =] 

 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up