Glutenfri,  Julebakst,  Tips

Chocolate Chip Cookies

 
 
 
Jeg ble så inspirert av denne videoen til Nigella
at jeg ville prøve å bake disse kjeksene selv
Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke 

Etter noen få minutter i ovnen var det som
om de fine kjeksene gikk i oppløsning og
det lå bare igjen en flytende masse på bakeplaten…

Jeg bestemte meg for å prøve en annen oppskrift
Nemlig den min gode venn Kathy skryter sånn av
og det ble en suksess!

Disse var knall gode og
spesielt når de kom rett fra ovnen

Oppskrift her 

 

 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  • Mette

    Ikke alltid lett med oversatte oppskrifter. Mel oppforer seg f.eks. ikke alltids likt i alle land. Men glasuren kan du sikkert bruke… om du trenger mere sukker pa dem! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up