Glutenfri,  Julebakst,  Julegodteri,  Konfekt,  Oppskrifter

Sarah Bernard Del II

Jeg må nok bare erkjenne at jeg og Sarah
ikke blir sælig gode venninner

Men det gikk litt bedre med runde nr to


Bunn:

200 gr malte mandler
200 gr melis
3 eggehviter 

Bland de malte mandlene med melis

Pisk eggehviten og bland alt
veldig forsiktig sammen 

Sett kakene ned på bakeplaten vha en skje
og stek på 175 grader i ca 15 min (gyldne)


Smørkrem:
75 gr smør
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
1-2 eggeplommer
1 ss kakao

Bland alle ingrediensene til smørkremen, og fordel
kremen oppå undersiden av de ferdigstekte og avkjølte kakene 

 

Sjokoladeglasur:
100 gr kokesjokolade
1 ss smør

Smelt smør og sjokolade i vannbad

Ha glasur over smørkremen når smørkremen
er blitt godt avkjølt
(evnt bare dyppe kakene i glasuren) 

Veldig kjekt å ha disse kakene i fryseren
da de tiner på et blunk!

 

Idag har vi også hatt runde nr to med pepperkaker
Imorgen skal hjerter pyntes og henges opp i vinduet
– og kanskje kommer snøen?  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up