Oppskrifter

Syltet rødløk

 

Barna ville ha pølse med brød å spise en dag i vinterferien

og da må man pimpe det litt opp for ellers blir det lite mat/smak i det
(både med salater, hakket rå løk, sprøstekt løk og syltet rødløk)
Vi elsker rødløk, og barna (guttene) elsker også glassert rødløk 
 
Syltet rødløk derimot har jeg ikke laget før, men fant ut at den
kan brukes som tilbehør til omtrent alle måltider
Jeg bruker den til kjøtt, fisk, hamburger, taco, salater, skinke, på brødskiva + 
 
 
Syltet Rødløk 
 
2-4 rødløk (jeg brukte 2)
3 dl vann
1 dl eplecidereddik
2 dl sukker
Ingefær
Salt og pepper 
 
Kutt rødløk i tynne skiver/båter mens du koker opp vann, eddik og sukker
sammen med litt revet ingefær, salt og pepper 
 
Ta kasserollen til side og legg rødløken i laken, og la alt kjøles ned
Når laken er avkjølt heller du den syltede rødløken over på glass, lukker det og setter det i kjøleskapet
 
Den syltede rødløken er klar til bruk når laken er kald,
og kan oppbevares i kjøleskap i flere uker…
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up