Glutenfri,  Kake,  Oppskrifter

Sjokoladekake i langpanne (lett)


Sjokoladekake i langpanne

 

♥ 200 gr smør
♥ 4 ss kakao
♥ 4 egg
♥ 3 dl sukker
♥ 200 gr mel (jeg bruker glutenfritt mel)
♥ 1,5 ts bakepulver
(evnt kokesjokolade i kake og glasur om ønskelig)

 

Pisk egg og sukker til eggedosis
Smelt smøret på svak varme, og tilsett så kakao
Rør til alt er oppløst!l
Tilsett så dette forsiktig i eggedosisen

 

Tilsett så siktet mel og bakepulver (+evnt en klype vaniljesukker)
Vend det forsiktig inn med en slikkepott

 

Kle en liten langpanne (29 x 42) med bakepapir og hell røren i
Stek kaken nederst i ovnen i ca 17-20 min på 180c

 

Glasur

♥ 100 gr smør
♥ 200 gr melis
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 1 ss kakao
♥ 4 ss sterk kaffe

 

Alt mixes sammen og smøres ut over den avkjølte kaken
Pynt kaken etter anledningen!
Veldig god! Mmm… ♥

 

Denne kaken blir liten og lett
Ønsker du en større kake vil jeg anbefale denne eller denne
(denne er mektigst)
Sistnevnte er litt mer tidkrevende og er høy, saftig og mektig

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up