Glutenfri,  Kake

Mislykket Ostekake med mandelbunn

 
Mislykket Ostekake med mandelbunn og krem
 
 
 
Fikk bare så lyst til å prøve noe annet enn den vanlige kjeksbunnen
Så jeg gikk for mandelbunn på min ostekake

Bunn:
3 eggehviter
2 dl sukker
= stivpiskes
1 dl grovhakkede mandler blandes forsiktig i eggehvitene 
Stek bunnen i rundform nederst i ovnen
På 140c i 1 time

Avkjøles helt
Når bunnen var avkjølt helte jeg ostemassen over kaken
og toppet ostekaken med kirsebærgele når massen var stivnet 

Jeg kledde kakeringen med plast da jeg tenkte at
det ville bli enklere å løsne ringen
Og at kaken ville se slett og pen ut
Men så enkelt var det ikke…

Plasten satte seg fast i kaken så den så ikke ut langs sidene
Så kremen er faktisk bare en kamuflasje av en mislykket ostekake

Men gjestene visste jo ikke det, og de syntes at den var kjempefin
Og smaken var det jo ingenting å si på  
Selv om jeg syns ostekake smaker best uten krem! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up