Verdens beste glutenfrie pizza
Lørdagspizzaen her i huset er en glutenfri pizza
med knasende god pizzabunn ♥
Så god er denne pizzaen at selv de som kan spise pizza med gluten
vil heller spise denne her

Glutenfri Pizza
500 gram mel (jeg bruker Semper Mix)
1/2 pk tørrgjør
4-5 dl lunkent vann
1 ts salt
2 ss olivenolje
½ ts bakepulver
Rør ut gjær i lunkent vann
Tilsett så alle ingrediensene
Alt blandes godt sammen i kjøkkenmaskinen
La deigen heve i ca 10 minutter på lunt sted
Smør litt olivenolje utover et bakepapir og hell ut pizzadeigen der
Bre den utover med en slikkepott
Legg så på alle ønskede ingredienser
Stek pizzaen nederst i ovnen på pizzafunksjon (undervarme + vifte)
225c i ca 15-20 minutter (til bunnen er sprø og god)
Jeg syns det er godt med et dryss av frisk Ruccola over pizzaen
Men spiser aller helst en god salat til…..
Lørdagsklem ♥
