Gjærbakst,  Glutenfri,  Middag,  Oppskrifter

Verdens beste glutenfrie pizza

 

Lørdagspizzaen her i huset er en glutenfri pizza
med knasende god pizzabunn

 

Så god er denne pizzaen at selv de som kan spise pizza med gluten
vil heller spise denne her 



Glutenfri Pizza


500 gram mel (jeg bruker Semper Mix)
1/2 pk tørrgjør
4-5 dl lunkent vann
1 ts salt
2 ss olivenolje
½ ts bakepulver

Rør ut gjær i lunkent vann
Tilsett så alle ingrediensene

Alt blandes godt sammen i kjøkkenmaskinen

La deigen heve i ca 10 minutter på lunt sted

Smør litt olivenolje utover et bakepapir og hell ut pizzadeigen der
Bre den utover med en slikkepott 

Legg så på alle ønskede ingredienser

Stek pizzaen nederst i ovnen på pizzafunksjon (undervarme + vifte)
225c i ca 15-20 minutter (til bunnen er sprø og god)

Jeg syns det er godt med et dryss av frisk Ruccola over pizzaen
Men spiser aller helst en god salat til…..

Lørdagsklem

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up