Glutenfri,  Kake,  Oppskrifter

Budapestkake

 

Budapestkake

6 eggehviter
3 dl sukker

1 pakke vaniljesaus uten koking
(skal kun bruke pulveret)
1 pakke mandelflak evnt hakkede mandler (hakkede mandler er best)

Pisk eggehvitene stive, før du tilsetter sukkeret gradvis
Pisk til marengs
Tilsett så pulveret med vaniljesaus under omrøring



Kle en langpanne med smurt bakepair, og fordel marengsen utover formen
Strø over mandelflak/hakkede mandler

Stekes midt i ovnen på 170c i 20 minutter


Når kaken er ferdig legger du den på hodet ned på et nytt bakepair
(slik at den blir liggende mellom to ark med bakepapir) og lar den avkjøles helt!

Når bunnen er kald, tar du av papiret og smører et godt lag med krem på
Ta på det du måtte ønske av bær, frukt, syltetøy + +
Før du ruller den forsiktig sammen på langs, så tett du kan





Fyll
3 dl kremfløte

Bær, frukt eller syltetøy etter eget ønske

Jeg laget Eggekrem av eggeplommene som ble til overs og blandet den
med pisket krem som jeg la utover bunnen

Denne kaken blir best når den serveres samme dag som den er laget
for da er fortsatt marengsen seg sprø og god 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up