Middag,  Oppskrifter,  Saus,  Thanksgiving

Cranberry Sauce

Cranberry Sauce
340 gr ferske Cranberries (Tranebær)
200 gr Sukker
3 ss Cherry Brandy
75 ml  vann
Sitronsaft
 
Ha alle ingrediensene i en kasserolle
 
Kokes opp under omrøring (her er tresleiv å foretrekke)
Dette tar ca 10 minutter
Bare la den være litt flytende for når
bærene ‘popper’ tar de til seg enda mer væske
 
Smak til ; Er sausen for søt tilsetter du bare litt mer sitronsaft
 
Du kan lage sausen en uke i forveien og ha den i kjøleskapet
Eller 1 mnd i fryseren
 
Men den vil bli som syltetøy/gele når den er avkjølt
så da må den piskes opp med en gaffel før servering
 
Jeg brukte Nigella sin oppskrift og lånte bilde fra nett
da jeg helt glemte å ta bilde av min saus… 
-I will do next time-
 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up