Glutenfri,  Kake,  Oppskrifter

Cake Pops

 

 
Cake Pops
 
Jeg lagde en sjokoladekake
(liten langpanne)
Avkjølte den i formen
og så delte den opp i smuler…. 

Lagde en Ostekrem og blandet 

den med den smuldrede kaken
[evnt du kan bruke sjokolade glasur] 

Ostekrem
100g kremost naturell
1 ts vaniljesukker
200g melis
 
 Så var det bare å rulle fine små baller av kaken
og sette dem inn i kjøleskapet til avkjøling 
 
Smelt sjokolade (hvit, lys eller mørk)
og start arbeidet med å lage fine Cake Pops
Du kan sikkert dyppe dem i vanlig glasur/ostekrem også
Men da må du sørge for at de sitter godt på pinnen/sticksen
For det skal ikke så mye til før de faller av!
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  • Anonym

    Så trikset er å ha god tid skjønner jeg. Men når du først kom i gang gikk det greit da?! De ser jo veldig fine ut på bildet ditt.

    Har lyst til å prøve skjønner du. Satt og surra litt på pinterest her i går kveld og fant noen utrolig fine som hadde hvit frosting… men jeg har jo ti tommeltotter da 😉

    😀

  • Fru Tunheim

    Jeg skal i et hageselskap i sommer….hmmm..kanskje det er et alternativ å ta med. Tror i allefall ikke mange andre har med cake pops ! Takk for tips.

  • ★ Heidi ★

    Bevares, de ble jo nydelige:)
    Jeg har lenge tenkt paa aa lage slike, men det er nettopp det der med tiden… Det tar jo saa lang tid.
    Man rekker jo aa lage en vanlig kake + spise den opp paa den tiden det tar aa lage disse pops'ene…

    Men de er jo bare lekre og jeg liker tanken paa aa spise kake paa pinne;)
    Ha en finfin dag!

  • ELIN

    Huff, det høres ut som altfor mye jobb for min del, men gud så lekre du fikk de da. Imponerende! Klemmer fra Elin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up