Julemat,  Middag,  Oppskrifter,  Thanksgiving

Waldorfsalat

 
 
Waldorfsalat
Fløte
Druer
Valnøtter
Stangselleri
En boks hermetisk ananas i biter
 
 
1,5 dl fløte piskes til myk krem
Tilsett 2 ss majones og
saften fra en halv sitron og
3 ss ananas-saft i kremblandingen
= blandes godt 

En boks hermetisk ananas (i biter)
skjæres i enda mindre biter og haes i blandingen
Sammen med 50 g hakkede valnøttkjerner
En stilk stangselleri hakket i små biter
En stor klase med blå druer og
to grønne epler i terninger
(jeg syns det ble litt for mye epler)
Og en stk klementin

Litt sukker 
Smak til med salt og pepper 

Blandes og pyntes med druer og valnøtter
før det settes kjølig

 
Et must til Kalkunen!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up