Glutenfri,  Kake,  Oppskrifter

Daimkake

 
 
Daimkake  

 

 

 

Marengs
2 eggehviter
2 dl sukker 

Krem
2 eggeplommer
1 dl sukker
3dl kremfløte
2 doble Daim (ca 120 gr)

150 grader i ca 1,5t
Midterste rille
Rund form 22-24 cm

*

Pisk stiv marengs av
eggehviter og sukker

Hell massen i en godt smurt
bakepapirkledd form og stek kaken
midt i ovnen på 150 grader i ca 1,5 time

Avkjøl kaken på rist

Pisk eggedosis
av eggeplommer og sukker 

Visp kremfløten til krem og
bland den i eggedosisen med lett hånd

Grovhakk sjokoladen og ha den i røren
Hold igjen noe til pynt!

Hell kremblandingen over
den avkjølte kaken

Pynt med grovhakket Daim
Kaken må stå minst 2 t i fryseren


Hvis kaken skal stå lenge i fryseren 
bør den tas ut ca en 20min før den skal serveres

Velbekomme!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up