Daimkake
Daimkake

Marengs
2 eggehviter
2 dl sukker
2 eggehviter
2 dl sukker
Krem
2 eggeplommer
1 dl sukker
3dl kremfløte
2 doble Daim (ca 120 gr)
150 grader i ca 1,5t
Midterste rille
Rund form 22-24 cm
*
Pisk stiv marengs av
eggehviter og sukker
Hell massen i en godt smurt
bakepapirkledd form og stek kaken
midt i ovnen på 150 grader i ca 1,5 time
Avkjøl kaken på rist
Pisk eggedosis
av eggeplommer og sukker
av eggeplommer og sukker
Visp kremfløten til krem og
bland den i eggedosisen med lett hånd
Grovhakk sjokoladen og ha den i røren
Hold igjen noe til pynt!
Hell kremblandingen over
den avkjølte kaken
Pynt med grovhakket Daim
Kaken må stå minst 2 t i fryseren
Hvis kaken skal stå lenge i fryseren
Hvis kaken skal stå lenge i fryseren
bør den tas ut ca en 20min før den skal serveres
Velbekomme!

3 Comments
Magdalena
MMMmmmmmnnnn….!! så flott den ser ut…
Thelma Louise
å hjelp..skal du aldri slutte med denn fristingen din..jeg som er så fysen om dagne..))
Pia
Ah, du har så mange fristende kakeoppskrifter!