Frokost,  Glutenfri,  Oppskrifter

Glutenfri frokostblanding

 

Dette er den beste frokostblandingen
jeg har smakt – ever!

*** 

Fyll opp et litermål med det du ønsker
av gryn/frø/nøtter/ 

I skapet mitt fant jeg havregryn (glutenfrie), linfrø, solsikkefrø
sesamfrø, knuste: valnøtter og mandler + 1ts kanel
Sikkert 6 dl havregryn (?) og resten frø/nøtter
og det ble mer enn nok Kanel med 1 ts!!

Rør ut 4 ss flytende honning med 4 ss varmt vann
og bland det godt inn i kornblandingen
Jeg har også prøvd varianten med 2 dl vann 
men det ble ikke godt 

Legg så kornblandingen over på en bakepapirkledd plate
og sett den midt i ovnen på 180 grader i ca 20 -30 min
(med min blanding holdt det med 20 minutter)

Rør rundt i blandingen minst tre ganger
under steketiden slik at blandingen blir jevnt ristet

Blandingen avkjøles på platen før du setter den
til oppbeavring i en tett beholder med lokk!

Godt med melk, og til yoghurt!
Og helt sikkert på grøt eller på is også!

I’m lovin’ it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up