Glasur,  Glutenfri,  Kake,  Oppskrifter

Israelkake

 
 

 
 

Israelkake

 
Kakebunn:
 
6 eggehviter
2 ss sukker
= piskes stivt!

Rør så forsiktig inn:

1pk sjokoladepuddingpulver
6 eggeplommer
1 ss sukker
(en ting om gangen, med slikkepott)
Alt blandes og has i en rundform
Med bakepapir i bunn hvis du bruker vanlig kakeform
Bruker du Bake it easy som meg slipper du det!

 


 

Stek kaken midt i ovnen på 180 grader
  i ca 15- (max) 20 minutter
Avkjøles med ringen på!


Resultatet er nydelig!
   

Krem:
2 dl kremfløte piskes sammen med
2 ts vaniljesukker
   

Tilsett så
1 boks Seterrømme
3 ss sukker og
1 pk karamellpuddingpulver


Alt blandes sammen og has over den avkjølte kaken
Sett så kaken i kjøleskapet!

 

Glasur:
2 ss kakao
6 ss sukker
6 ss vann
100 g melkesjokolade
50 g smør
Alt smeltes sammen over svak varme

Glasuren avkjøles før den tas på kaken
Ringen skal være på kaken helt til den serveres
Pynt med bær, frukt, sjokolade
eller hva du måtte ønske
Denne kaken ble virkelig en suksess
Knallgod kake – en av de beste!
 
A N B E F A L E S !

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up