Glutenfri,  Kake,  Oppskrifter

Knallgod sjokoladekake

Knallgod Sjokoladekake

6 egg
200 gr sukker
125 gr kokesjokolade
3 ss smør (ca 40 gram)
120 gr mel
(jeg bruker glutenfri Semper Mix)
1 ss kakao
2 ts bakepulver

Egg og sukker piskes til eggedosis
Kokesjokolade og smør smeltes i vannbad
som tilsettes eggedosisen sammen med det tørre

Kaken stekes i smurt rundform
Nederst i ovnen på 175 grader
i ca 30 minutter 

 

Glasur

120 gr smør
200 gr kokesjokolade
2 egg
400 gr melis 

Egg og melis piskes luftig
Smør og sjokolade smeltes i vannbad
og blandes i melisblandingen som has på kaken

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up