Glutenfri,  Kake

Eggekrem

 
 

Serverte Pavlova til min
fantastiske gjest i dag

Jeg brukte min Pavlova oppskrift!
Og måtte prøve denne eggekremen jeg fant her
Syns det er veldig kjekt å bruke hele egget nemlig!
Og den var kjempe god altså!

Ellers bruker jeg å blande krem og vanilljekrem 

 

Eggekrem

4 eggeplommer
3 ss sukker
2 dl melk
3 ts maizenamel
 
Alt blandes sammen i en kasserolle
og tas vekk fra platen når det koker opp
Avkjøles!
 

Bland eggekremen med pisket krem tilsatt litt vaniljesukker 

 

*

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll UpScroll Up